EPURA
Schoonheidssalon

GezichtbehandelingWe hebben verschillende behandelingen voor u. Om te beginnen een basisbehandeling van 45 minuten. Deze behandeling bevat een grondige reiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren, masker en een dag- of nachtcrème.

Deze behandeling is natuurlijk uit te breiden met andere behandelingen, zoals een ontspannende gezichtsmassage of een microdermabrasie behandeling.BindweefselmassageBindweefselmassage is een massage gericht op bindweefsel met als doel de huidconditie te verbeteren.

De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. Verklevingen worden losgemaakt zodat de doorbloeding beter zal worden. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastinevezels bevorderd. Deze lichaamseigen stoffen zijn noodzakelijk voor een stevige en gezonde huid.

Kortom, je huid zal weer gaan stralen als nooit tevoren. Een echte anti-aging massage!

Bindweefselmassage (ook wel passage massage genoemd) is een zeer intensieve massage techniek. De bindweefselmassage voor het gezicht geeft een mechanische prikkel aan het onderhuids bindweefsel. Hierdoor wordt de doorbloeding in het bindweefsel geactiveerd, waardoor de aanmaak van elastine- en collagene vezels wordt gestimuleerd. De massage werkt hierdoor celvernieuwend en de huid gaat er jonger en steviger uitzien.

De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect. Naarmate de kuur vorderd, wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien.

Aanbevolen wordt om twee keer per jaar een kuur te doen. Een kuur bestaat uit één keer per week bindweefselmassage gedurende drie weken, daarna als onderhoud, om de zes weken.MicrodermabrasieMomenteel de meest doeltreffende, veilige en gecontroleerde methode voor huidverjonging en huidverbetering.

De huid wordt weer stralend, glad, gezond en glanzend door het voorzichtig weghalen van de bovenste huidlagen (diepte peeling).

Door het afslijpen van de bovenste dode huidlaag en de drukzuig-massage van het microdermabrasie-apparaat, wordt het natuurlijke herstelproces van de huid gestimuleerd.

De behandeling kan geweldige resultaten geven! in het bijzonder bij:

 • Verminderen van pigmentvlekken

 • Verminderen van rimpels

 • Verbetering van acnehuid

 • Verfijnen van de poriën

 • Verwijderen van dode huidcellen

 • Stimuleert de aanmaak van collageen

 • Stimuleert de aanmaak van elastine

 • Verjongt de huid

De behandeling is pijnloos en de huid blijft intact. De huid wordt voorafgaand aan de microdermabrasie intensief gereinigd. Na de behandeling krijgt u nog een masker om de huid te kalmeren en de behandeling wordt afgesloten met een voor uw huid geschikte crème. Voor een topresultaat kunt u de microdermabrasie combineren met een ultrasoundbehandeling. Werkstoffen worden op deze manier diep ingesluisd in de huid, waardoor deze langdurig gevoed is en er lang stralend uit zal zien.LichaamsbehandelingU kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor massages; een ontspannende massage of een actieve massage.Mini behandelingenWilt u alleen uw wenkbrauwen geëpileerd hebben of uw wimpers geverfd? Dat kan natuurlijk ook.Wimperextentions One by OneIedereen wil lange, volle wimpers. Iedere ochtend is het weer een strijd om je wimpers zo lang en zo vol mogelijk te krijgen met je mascara en wimperkrultang.

De ideale oplossing en een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben voor dagelijkse lange make-upsessies.

Prachtige, sprekende ogen op elk moment van de dag! Dit kan met wimperextentions.

Wimperextentions bestaan al lang in Amerika en Engeland en is nu een trend in Nederland.

Wimper voor wimper creëren we een verlenging of meer volume van hoogwaardig, anti-allergisch materiaal aan je eigen wimperhaartjes.

Voordelen van wimperextentions:

 • Mooie, volle en lange wimpers met een natuurlijke uitstraling

 • Maakt mascara, wimperverf of wimperkrultang overbodig.

 • Lengte en dikte aangepast aan uw wensen.

 • Praktisch gewichtsloos, u voelt de extentions niet zitten.

 • Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee.

 • Je bent niet in één keer al je wimperextentions kwijt. Het uitvallen van de wimpers is een geleidelijk, natuurlijk proces.